Picco Mimarlık


 

 2007 senesinde Çağlar Çağrı VERKAYA tarafından İstanbul’da kurulmuş olan picco mimarlık, 2010 senesinde de Antalya’da ikinci şubesi ile Ayça Sarı VERKAYA ile hizmetlerini sürdürmüştür. Ülkemizin çeşitli bölgelerinde pek çok projeden inşaata, iç mimari, dekorasyon, mimari ve çevre düzenlemelerine dek yer alan her aşamada eksiksiz biçimde hizmet vermektedir.

Picco Mimarlık Klinik Tasarım

 Picco Mimarlık; tasarımlarını ve üretimlerini sürdürdüğü, pek çok aksesuar ve mobilya tasarımlarıyla yelpazesini devamlı bir biçimde genişletmiştir. Ofis, mağaza, hastane, alışveriş merkezleri ve restoranlara yönelik proje tasarımlarının yanında, klinik tasarım, dental mimarlık ve diş kliniği iç mimarlık işleriyle de öne çıkmaktadır. Sorumluluğu altında olan tüm projelerde ince işler uygulaması, işlerle ilgili gerçekleşmesi gereken danışmanlık ve kontrol hizmetlerini hızlı bir biçimde yürütmektedir.

Picco Mimarlık Hizmetleri

 Genel olarak bütün ruhsatlı projelerde işin planlanmasından başlayarak ruhsat takibine kadar olan yer alan aşamalarda %100 şekilde müşteri desteği sağlamaktadır. Kendinden emin olarak işi bütün boyutlarıyla üstlenebilecek organizasyon yapıları ve uzman kadrosuyla müşterisine çalışma alanlarıyla ilgili her konuda destek vermektedir. Bünyesinde mimarlık, iç mimarlık ve proje danışmanlığı hizmetlerini barındırmaktadır. Düşüncelerinizi gerçeğe kavuşturabilecek olan projeyi ve şantiye ekibini sizlere ulaştırmaktadır. Tasarım süreçlerine geçmeden önceki en önemli aşamanın başında planlama gelmektedir. Sizlerle aynı dili konuşabilen; isteklerinizi, hayallerinizi, taleplerimizi ve bu bağlamda nasıl bir yön belirlemeniz gerektiğini gerektiğini, Picco Mimarlık sizler için oluşturmaktadır. İvedilikle sağladıkları geri dönüşler, başarıyla tamamlanan projeler sayesinde antalya iç mimar dendiği zaman akla ilk gelen isimlerden biri olmuştur.

Daha fazlası için ; https://www.picco.com.tr/  bakabilirsiniz.

Yorumlar