Örgülü Saç Modelleri


  2019 yılı modasından olan örgülü saç modelleri bu yılda kendini gösteriyor. Özelikle frisuren 2020 mittellang saç modelleri arasında salaş, doğal ya da klasik örgüler oldukça moda. Klasik örgüler ya da daha salaş spor modeller ile her yere uygun olarak muhteşem bir saç görünümüne kavuşabilirsiniz.
  80'ler Saç Modası
  80'ler modası bilindiği üzere sürekli karşımıza çıkıyor. Moda olduğu yıllardan beri belirli periyotlarda vazgeçilemeyen modeller arasında olan 80'ler modasını en iyi ifade eden frisuren mittellanges haar ile 80'ler geri dönüyor. Kabarık, oldukça iri bukleli ve yoğun hacimli bu saçlar oldukça havalı. Özel bakım ve spreyler ile daha hacimli görünüme kavuşarak 80'lerin sokak modasını her yerde yansıtacaksınız.
  Islak Görünümlü Saçlar
  Bir diğer vazgeçilmeyen saçlar arasında olan ıslak görünümlü saçlar kısa saçlarda olduğu gibi  schulterlange haare saçlar için de gayet uygun bir model. Islak görünümü ile ekstra cazibe katan saç modeli ile gecelerde boy göstereceksiniz. Zarif duruşu, dişiliği yansıtan en iyi saç modelleri arasındadır.

Yorumlar