Ayak Bakımı Nasıl Olmalıdır?


  Ayak bakımı, diğer bakımlar gibi oldukça önemlidir. Ayak bakımının bazı adımları bulunmaktadır. Önemli olan ayak bakımında hangi kliniği ve hangi hekimi seçmiş olduğumuzdur. Ayak sağlığı merkezi olarak ön plana çıkan podolog Nihat Divarcı atak bakımı konusunda oldukça profesyoneldir. Ayak sağlığının ve ayak bakımı için oldukça güzel hizmetler veriyorlar. Ayak bakımı yaptırarak siz de ayağınızın sağlığını tehlikeye atmayın. Ayak bakımında en önemli konulardan biri tırnak bakımıdır. Podolog Nihat Divarcı tırnak mantarı bakımı şu şekilde yapılıyor.
 Tırnak Mantarı Tedavisi Nasıl Yapılır?
 Podogog Nihat Divarcı, tırnak mantarı konusunda şu şekilde tedavi uyguluyor. Genel olarak tırnak mantarı çok geç iyileşme süreci olan bir ayak rahatsızlığıdır. Tırnak mantarı, genel olarak 3 ve 6 ay süre ile kullanılan hap tedavisi le sürüyor. Bazı yan etkileri olsa da tırnak mantarı tedavisinde oldukça kullanışlı oluyor.
 Tırnak Batması Tedavisi Nasıl Yapılır?
 Tırnak batması rahatsızlığının tedavisinde de podogog Nihat Divarcı ayak sağlık merkezinden yardım alabilirsiniz. Tırnak batması hastalığında uygulanan tedavi yöntemleri şöyledir; 3TO spange tedavisi, BS bant sistemi tedavisi, sulci tedavisi, podofix tedavisi ve son yöntem ise omega tel sistem tedavisi şeklindedir.
 Podogog Nihat Divarcı sayesinde birden fazla ayak rahatsızlıklarına anında çözüm bulabiliyorsunuz.


Yorumlar