Nişantaşı Estetik Merkezi


Firma kişilere 2015 yılından beri estetik hizmeti veriyor. Firma estetikleri alanında uzman ekipleri aracılığıyla gerçekleştirerek müşterilerine yeni bir görünüş sağlıyor. Firma tarafından yapılan işlemler medikal estetik ve sağlıklı yaşam olarak iki kategoriye ayrılıyor.
Medikal Estetik Hizmetleri
Estetik merkezi müşterilerinin sağlıklarını kavuşmaları ve kendilerini iyi hissetmelerini sağlamak amacıyla yüz, saç ve vücut estetikleri yapıyor. Kişilerin yüzleri için yaptırmak istedikleri işlemler arasındabotox, badem göz estetiği, burun kaldırma, yanak inceltme, leke tedavisi, kök hücre tedavisi ve gözaltı tedavisi gibi işlemler bulunuyor. Nişantaşı çene dolgusu merkez tarafından en çok yapılan operasyonlardan birisi olma özelliğini gösteriyor. Ayrıca kişiler isterlerse merkezle iletişime geçerek saç ekimi, saç botoksu ve saç dolgusu gibi işlemleri yaptırarak güzel görünebiliyorlar.
Ayrıca vücut için tedavilerde uygulanıyor. Bu uygulamalar arasında meme büyültme, meme küçültme, bölgesel zayıflama ve sarkıklık tedavisi gibi işlemler bulunuyor. Merkeze ait internet sitesinde estetik alanında yapılan tüm işlemler hakkında bilgi alınabiliyor. Ancak işlemleri yaptırabilmek için merkezin doktorlarına başvurmaları gerekiyor. Estetik merkezindeki tüm operasyonlar Nişantaşı medikal estetik doktoru ve uzman kadrosu aracılığıyla hijyenik ortamlarda yapılıyor.
Sağlıklı Yaşam Hizmetleri
Merkez estetik operasyonlarının yanı sıra kişilerin sağlıklı bir yaşam sürmeleri içinde tedaviler uyguluyor. Bu tedaviler arasında ozon tedavisi, alerji tedavisi, sağlıklı beslenme ve bağışıklık kuvvetlendirme gibi tedaviler bulunuyor. Bu tedavilerle kişilerin uzun bir ömür sürmeleri hedefleniyor.

Yorumlar