Güzelliğin ve Estetiğin Güvenilir Adresi


 Farklı pek çok alanda hizmet veren Este Aura işletmesi, hem yurt dışından hem de yurt içinden gelen hastalarına en iyi sonuçları sunmak için çalışmaktadır. Göğüs, burun, popo ve yağ aldırma işlemlerinin yanı sıra piezo burun estetiği yapan işletme her hastasına eşit ölçüde alaka göstererek hedeflenen sonuca oluşmak için çalışmaktadır. Hedefleri arasında da en iyi estetik merkezi olmak vardır.
 Ses dalgaları ve ultrasonik dalgalar yardımıyla yapılan bu burun şekillendirme ameliyatı, burun içerisindeki kemikleri kırmadan yapılmaktadır. En büyük avantajlarından birisi burnun şekli ve açısı değişmeden şekillenmesi diğeri ise bu estetiğin yüzde morarma ve şişme olmadan sonuçlanmasıdır. Ameliyat sonrasında yüzünde herhangi bir değişiklik olmayan hastalar, güzel bir burun ile güzellik merkezinden ayrılırlar.
 Yapılacak alanın genişliğine ve uygulanan kişiye göre değişebilecek olan piezo burun estetiği fiyatları oldukça çeşitlidir. Daha büyük alanlarda uygulanması gereken, daha uzun süren ameliyatların fiyatları daha fazla olurken küçük dokunuşlar için daha az fiyatlar belirlenmektedir.

Yorumlar